Activiteiten

voor een heerlijk gezond leven

Kookworkshops

Leer een koolhydraatarm, suikervrij & vetrijk 3-gangen-menu te bereiden in mijn gezellige kookstudio in groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Veel ruimte voor individuele uitleg en aandacht en afgesloten door een gezamenlijke maaltijd.

Workshop van 1,5 uur inclusief uitleg, ingrediënten, menu + receptuur en een drankje naar keuze € 29,50 per persoon. 

 

 

Ontspannende wandeling met zalige LCHF High-Tea

Eens per maand organiseer ik een fijne wandeling op mijn nieuwe stek: het mooie Goeree-Overflakkee. Loop je met me mee? Ik stippel een route van 60 à 75 minuten uit en neem mijn dwergteckeltje Kenzo mee. Jouw hond is natuurlijk ook van harte welkom. Na de wandeling zorg ik voor een heerlijke koolhydraatarme, suikervrije en vetrijke high-tea in mijn kookstudio.

Wandeling + goedgevulde High Tea van een uur (onbeperkt thee) en geprinte receptuur voor € 22,50 per persoon.

Een High-Wine behoort op aanvraag ook tot de mogelijkheden.

 

Gezonde kindertraktaties

Je wilt je kind graag een gezonde traktatie mee naar school laten nemen maar je hebt óf geen tijd óf geen idee hoe je dit doet. Laat mij leuke & gezonde traktaties voor je verzorgen of doe het samen met mij.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Bezoek aan de bio-boer

Nog een beetje voorbarig, maar toch. Leef met de wind 🙂

Ik wil het eiland afstruinen naar producten van bio-boeren. Gezond. Van het seizoen en de streek dus duurzaam. Op alle vlakken een goede keuze. Lekker op de fiets door weer en wind. Kom met me mee! Prijs nader te bepalen

No matter how you feel: get up, dress up, show up and never give up