“Van 12-onder-1-kap naar 2-onder-1-kap”

Het kan!

NIBUD Budgetcoach

Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting

“Komt deze enge post  je bekend voor?”

Dan slaap je vast niet zo heel lekker. Meestal trekken mensen pas aan de bel als de chaos hen compleet boven het hoofd is gegroeid, er loonbeslag heeft plaatsgevonden of zelfs een huis-uitzetting aangekondigd wordt. In de afgelopen 13 jaar heb ik al vele scenario’s de revue zien passeren. Uit schaamte wacht men tot het water aan de lippen staat maar dat blijkt doorgaans uitstel van executie.

Niet reageren op schuldeisers is nooit een goed idee. Schuldeisers zijn werkelijk in de meeste gevallen bereid om een betalingsregeling te treffen. Dat is beter voor jullie beiden; jij ligt minder wakker en de schuldeiser krijgt zijn geld.

Ik klim voor je in de telefoon/mail, breng al je gegevens in kaart en ben er ook voor een luisterend oor.

~ Niets menselijks is mij vreemd ~

Hoe Nic werkt  >

Bel of mail mij voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakings gesprek. Financiën zijn zó persoonlijk dat er wel een klik en vertrouwen moet zijn. Onder het genot van een goede kop koffie of thee wordt dat snel duidelijk.

Met kantoor aan huis schep ik een prettige omgeving waar je je op je gemak kunt voelen. Vanaf 2006 heb ik dat gedaan vanuit een ’12-onder-1-kap-woning’ in hartje Delft en vanaf 2020 doe ik dat in een  ‘2-onder-1-kap’ in het mooie Oude-Tonge  😉

Ik houd de richtlijnen van het NIBUD aan en gebruik zo min mogelijk ingewikkelde termen.

Natuurlijk maak ik gebruik van standaardformulieren (zoals inkomsten / uitgaven, machtiging tot het opvragen van informatie, een heldere overeenkomst tussen ons) maar bied zoveel mogelijk maatwerk zonder ‘ruis’. Doelgericht, efficiënt en zonder omwegen. Iedereen is uniek met specifieke problematiek. Geen trage trajecten die onnodige kosten en ongezonde stress met zich meebrengen. Jij moet zo snel mogelijk schuldenvrij door het leven kunnen gaan en de tools in handen krijgen om dat te blijven. Ik help je graag.

Al velen gingen je voor: vrouwen na hun scheiding, mannen met een studieschuld, jongeren die op te grote voet leefden en ondernemers zonder overzicht. Schaamte is niet constructief.

En onthoud:
Ook ík heb ooit ieder dubbeltje om moeten keren.

Budgetcoaching

R

Huidige financiën in kaart brengen

R

Doelen stellen

R

Budgetteren

R

Inkomsten / uitgaven bijhouden

R

Besparingstips

R

Financieel zo gezond als mogelijk worden

R

Mijn motivatie en controle op jouw verzoek

 

Mijn tarief bedraagt €49,00 per uur incl. BTW

Maak Kennis zonder kosten

Wil jij ook financieel of fysiek gezond(er) worden?

Vraag dan nu een gratis gesprek met mij aan. In een vrijblijvende sparsessie laat ik je zien welke stappen je NU kunt zetten naar een beter leven voor jou en je omgeving.
Het kost je niets! Alleen de moed om de stap te zetten...

No matter how you feel: get up, dress up, show up and never give up