Reviews

van andere kanjers

Na mijn scheiding veranderde mijn financiële situatie drastisch. De rekeningen vlogen me om mijn oren en ik had teveel zorgtoeslag ontvangen. Ik maakte mijn post niet meer open en kreeg telefonisch bericht dat ik mijn huis uitgezet zou worden (ook die brief lag ongeopend op de stapel). In paniek heb ik contact opgenomen met Nicolet. Op de fiets kwam ze mijn administratie ophalen; ik was totaal lamgeslagen.

Nog diezelfde middag heeft ze met de woningbouwvereniging kunnen kortsluiten dat de uitzetting werd opgeschort.

Met alle schuldeisers heeft zij betalingsregelingen getroffen en stuurde mij maandelijks een overzicht van de over te maken bedragen en de huidige stand van zaken.

De afgelopen jaren waren ontzettend pittig maar ik ben nu wel schuldenvrij. Nooit meer steek ik mijn kop in het zand!

M.L.

Ik heb een hartstikke goeie baan maar de maand duurde altijd langer dan mijn geld. Ik hou van merkkleding, gamen, lekker met mijn meisje naar een concert of uit eten.

Mijn vaste lasten wist ik zo ongeveer maar er kwam altijd weer iets onverwachts waardoor ik weer klem kwam. Bekeuring, belasting, eigen risico zorgverzekering, vaatwasser stuk, APK. Nic heeft me geleerd een ‘huishoudboekje’ bij te houden in Excel. Ik heb nu 3 bankrekeningen in plaats van 1: een vaste-lasten-rekening waar mijn salaris op binnenkomt, een rekening voor boodschappen/kleding/uitjes en een spaarrekening. Er staat zelfs al wat op hahaha.

M.B.

Ik kwam Nic tegen in 2007. Als ZZP’er kon ik goed hulp gebruiken bij mijn boekhouding/administratie. Deze verzorgt ze nog steeds en blijft dit doen. Sinds 2010 is ze mijn vrouw.

Rob Wahlbrinck

Als alleenstaand moeder kon ik niet meer fulltime werken. Nic heeft al mijn toeslagen uitgerekend waardoor 3 dagen werken voldoende bleek om samen met mijn dochtertje in ons onderhoud te kunnen voorzien.

W. v.d. E.

Een eigen vintagewinkel was mijn droom. Jarenlang heb ik daar keihard aan gewerkt en had er een parttime baan naast. De in- en verkoop vond ik fantastisch maar de boekhouding is echt niet mijn ding. Toen ik op een gegeven moment voornamelijk bezig was het ene gat met het andere te dichten heb ik Nic gebeld. Zij heeft mijn boekhouding en administratie in kaart gebracht en kwam tot de pijnlijke conclusie dat mijn winkel nog niet eens quitte draaide. Ik werk nu volledig in loondienst. Minder leuk maar wel safe.

J.B.

Maak Kennis zonder kosten

Wil jij ook financieel of fysiek gezond(er) worden?

Vraag dan nu een gratis gesprek met mij aan. In een vrijblijvende sparsessie laat ik je zien welke stappen je NU kunt zetten naar een beter leven voor jou en je omgeving.
Het kost je niets! Alleen de moed om de stap te zetten...

No matter how you feel: get up, dress up, show up and never give up